Oleme Iisaku Gümnaasiumi ÕE, Kehra Gümnaasiumi ja Kohtla-Järve Maleva Põhikooli noored, kes osalevad Noortekohtumise projektis "Liikumine talvises keskkonnas".

Siin saate ülevaate meie projekti tegemistest :)

Projekti on rahastanud Hasartmängumaksu Nõukogu, Haridus – ja Teadusministeerium, Eesti Noorsootöö Keskus ja SA Archimedes Noorteagentuur.

teisipäev, 14. märts 2017

Järeltegevused Iisaku Gümnaasiumis

Neljapäeval 2. märtsil 2017 toimus Iisaku Gümnaasiumi aulas infotund 5.-12. klassidele, kus tutvustati noortekohtumiseprojekti "Liikumine talvises keskkonnas". Infotundi alustati sabatantsuga, mida tantsiti ka projektilaagris. infotunniks oli noortel ettevalmistatud esitlus PowerPointis (vaata esitlust SIIT )ja esmaesitlusele tulid ka õppevideo ja laagri kokkuvõttev video. Infotunnis rääkisid noored, kes osalesid projektis, mida see neile andis ja kutsuti üles ka teisi osalema sellistes projektides.




Teise järeltegevusena toimus esmaspäevasel päeval 6. märtsil räätsade valmistamise töötuba seitsmendale klassile. Töötuba toimus nende tööõpetuse klassis tööõpetuse tundide ajal. Töötuba viisid läbi Iisaku noored, kes olid osalised ka projektilaagris. Meie eesmärgiks oli õpetada neid noori tegema omale ise räätsad matkamiseks lumises looduses ja pehmel pinnasel. Töötoas valmisid räätsad hoogsalt ja seitsmendikele oli see vahva kogemus ja ka vaheldus oma tavapärastest tööõpetuse ja käsitöö tundidest.










Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar