Siin blogis räägin teile ühest heast hakkliha rullist (Pikkpoiss). Blogi eesmärk on teile näidata kuidas teha head pikkapoissi ja mida selleks vaja on.
RETSEPT:
Suvikõrvits 200g
Kuivatatud tomatid 150g
Sai 45g
Hakkliha 600g
Muna 13g
Sibul 23g
Sool 3g
Must pipar 3g
VALMISTAMISE ÕPETUS:
1. Riivi suvikõrvits jämeda
riiviga, pane sõelale ja riputa peale veidi soola. Lase 20-30 minutit nõrguda
ja pigista siis võimalikult kuivaks.
2. Eemalda saiaviiludel koorik ja pane sisu 30 minutiks külma vette likku.
3. Haki tomatid. Sega kausis tomatid, suvikõrvits ja sai. Lisa hakkliha, muna, riivitud sibul.
2. Eemalda saiaviiludel koorik ja pane sisu 30 minutiks külma vette likku.
3. Haki tomatid. Sega kausis tomatid, suvikõrvits ja sai. Lisa hakkliha, muna, riivitud sibul.
Maitsesta hakklihamass soola ja pipraga ning
klopi hästi läbi, et see muutuks ühtlaseks.
4. Vormi hakklihamassist piklik päts, pane ahjuplaadile või – vormi ja küpseta 175-kraadises ahju 1 tund. Serveeri värske salati ja keedukartulitega.
4. Vormi hakklihamassist piklik päts, pane ahjuplaadile või – vormi ja küpseta 175-kraadises ahju 1 tund. Serveeri värske salati ja keedukartulitega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar