Oleme Iisaku Gümnaasiumi ÕE, Kehra Gümnaasiumi ja Kohtla-Järve Maleva Põhikooli noored, kes osalevad Noortekohtumise projektis "Liikumine talvises keskkonnas".

Siin saate ülevaate meie projekti tegemistest :)

Projekti on rahastanud Hasartmängumaksu Nõukogu, Haridus – ja Teadusministeerium, Eesti Noorsootöö Keskus ja SA Archimedes Noorteagentuur.

esmaspäev, 20. veebruar 2017

Esmaspäev algas varem kui tavaliselt. Noored aeti üles 7:30, peale seda mindi aulasse, et veel enne hommikusööki kiire virgutusvõimlemine teha. Harjutusi näitas ette Piret. Alguses liigutati aeglaselt, et padjanäod saaksid rahulikult üles ärgata. Harjutused läksid üha hoogsamaks ja võimlemise lõpuks olid enam-vähem kõik ärganud.
Peale sööki pakkisid noored asjad kokku ja suundusid aulasse. Alustasime varem õpitud Oige ja Vasempa tantsimisega, peale mida tantsisime sabatantsu. 
Jagasime end gruppidesse, et hakata laagris õpitut analüüsima. Kasutasime kohvikumeetodit, mille käigus kirjutasime, mida laagri jooksul teada saime ja millised oskused omandasime. Järgmiseks moodustas iga kool oma noortega grupi. Nüüd oli eesmärgiks paika panna järeltegevused, et tekiks selge ettekujutus projektilaagris toimunud tegevuste jagamisest iga partnerkooli noortega ja kohalikega. Enne lõunasööki tegime veel varem moodustatud gruppidega tolle päeva ja ka kogu laagri kokkuvõtte, mille käigus seletasime mida ja kui palju me laagri jooksul arendasime.
Täitsime tagasiside ankeedid ja saatsime sõbrad koju.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar