Oleme Iisaku Gümnaasiumi ÕE, Kehra Gümnaasiumi ja Kohtla-Järve Maleva Põhikooli noored, kes osalevad Noortekohtumise projektis "Liikumine talvises keskkonnas".

Siin saate ülevaate meie projekti tegemistest :)

Projekti on rahastanud Hasartmängumaksu Nõukogu, Haridus – ja Teadusministeerium, Eesti Noorsootöö Keskus ja SA Archimedes Noorteagentuur.

neljapäev, 16. veebruar 2017

Kehrakad jõudsid kõik pikalt pakitud pagasiga rongile Jõhvi. Rongis mängisime kaarte. Rongilt maas, sõitsime bussiga Iisakusse. Vastuvõtt oli vahva. Kohe hakkasid tutvumismängud ja õhkkond läks iga öeldud nimega sõbralikumaks ja kodusemaks. Kõlas juba uksel sõna TOIT. Õhinaga sõime ja kiitsime, oli maitsev. Edasi tutvusime lähemalt kooliga ja maabusime oma ajutistesse kodudesse. Väikesed segadused tubadega lahendatud, kogunesime jälle fuajeesse, sealt edasi klassiruumi kuhu maabusime pikemaks ajaks.Panime kirja eesmärgid ja ootused. Vaatasime läbi riskianalüüsi ja arutasime mida teha kui olukord peaks teooriast välja tulema. Moodustasime pikkuse järjekorra põhjal uued grupid. Gruppidele anti kaks talispordiala iseloomustada ja teistele tutvustada. Viimaseks mängisime keeleõppemängu teatevõistlusena. Minu grupp võitis. Lugesime kahekeelsed piltidega sobitatud sõnad kõik koos ette.
Tutvustasime teistele oma talispordialade rühmatööd ja uusi kogutud teadmisi :)




Mängisime tutvumismänge IG fuajees :) Väga lõbus oli! :)




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar